MATTERPORT SCANS

PORTRAITS
PORTRAITS
ARCHITECTURE
ARCHITECTURE
FILMS
FILMS
PRODUCTS
PRODUCTS
MATTERPORT SCANS

MATTERPORT SCANS

Het 3D platform van Matterport maakt het mogelijk een bestaande, fysieke, ruimte digitaal te klonen. U kunt vervolgens door deze digitale kloon lopen, er rondkijken, op zaken inzoomen of ze opmeten, op ‘tags’ klikken waarna informatie in een pop-up verschijnt.. en nog veel meer.


Een bijzondere ervaring, met vele praktische toepassingen.

We nodigen u uit allereerst op onderstaande scan te klikken en ‘in’ deze Spa rond te wandelen:

U ziet dat u van ruimte naar ruimte kunt gaan en 360 graden om u heen kunt kijken. Vergelijkbaar met Google Streetview, maar technisch vele malen geavanceerder en met aanzienlijk meer mogelijkheden.

De functietoetsen, linksonder in de scan (eerst openen), tonen u bijvoorbeeld met één klik een bovenaanzicht van de ruimte of het complex.

Ze kunnen u naar een hoger of lager gelegen etage brengen. Of het hele complex van buitenaf tonen, met de functie ‘Dollhouse View’. Een afstand in de ruimte zeer nauwkeurig opmeten? Dat kan, gebruik de meetlat. Uitleg over een object in de scan geven, zodat u er uitleg over kunt geven, in tekst of mbv een filmpje? Dat kan, met een ‘tag’.

TOEPASSINGEN

Een scan kan vele functies vervullen. Een paar voorbeelden:

Een hotel of congrescentrum kan rondleidingen door haar complex geven. Zo kan een geïnteresseerde snel besluiten of de locatie voor hen geschikt is.Een fabriek kan nieuwe personeel online trainingen geven, mbv de tour en de Mattertags. Scholen kunnen rondleidingen geven door het complex. Verzekerden kunnen aan de hand van een scan hun gehele inventaris vastleggen. Verzekeraars hebben na een incident een compleet overzicht van een situatie. Vastgoedondernemingen kunnen 24/7 rondleidingen geven en krijgen. Facility managers kunnen werkprotocollen vastleggen door middel van een door henzelf uitgezette tour, inclusief instructies. Architecten en bouwers kunnen tijdens de bouw online overleggen aan de hand van de zeer gedetailleerde scans..

Klik hieronder op een voor u van toepassing zijnde branche en lees meer over de mogelijkheden.

VERSCHILLENDE 'VIEWS' EN MOGELIJKHEDEN

‘DOLLHOUSE VIEW’
Zoom uit en zie een 3D digitale kopie van uw gebouw van de buitenkant. U kunt het gebouw langs zijn assen draaien en bekijken vanuit elke hoek. Zo krijgt u ‘the big picture’ van uw ruimte.

 

INTERIEUR AANZICHT
Loop door de ruimte (een ‘walk-through’) alsof u fysiek van ruimte naar ruimte beweegt en ervaar het alsof u daar daadwerkelijk bent.
VOGELPERSPECTIEF
Met een muisklik krijgt u een bovenaanzicht, alsof het dak verwijderd is, zodat u in één oogopslag de indeling van de ruimte kunt overzien.
MATTERTAGS
Highlight aspecten van de ruimte door een tag in beeld te plaatsen, zoals tekst, video’s en foto’s. Stuur de kijker naar wat belangrijk is.
METEN
Meet elke muur, elk raam, vloer of raam in de ruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld zien of een meubelstuk of machine door de deur of gangen zal passen.

MATTERTAGS​

Embed info en media in uw digitale kopie om belangrijke aspecten in de ruimte te benadrukken.

PLATTEGRONDEN​

Genereer schematische plattegronden van uw ruimte met een druk op de knop.

METEN​

Meet elk aspect van de ruimte, zoals muren, ramen, meubels. machines en vloeren.

 

High Definition Photos

4K kwaliteits- foto’s worden automatisch gegenereerd.

MatterPak​

Vele mogelijkheden om alle date te downloaden, importeren, editen in andere software.

Guided Tours​

Creëer automatisch videotours die de hoogtepunten van uw ruimte benadrukken of om een vluchtplan te visualiseren.